no-img
فروشگاه دانشجو، فروش فایل و پروژه

پایان نامه توليد اسيد سيتريك از كاه گندم با استفاده از روش تخمير حالت جامد - فروشگاه دانشجو، فروش فایل و پروژه


فروشگاه دانشجو، فروش فایل و پروژه
محصولات ویژه
اطلاعیه های سایت

ادامه مطلب

DOC
پایان نامه تولید اسید سیتریک از کاه گندم با استفاده از روش تخمیر حالت جامد
امتیاز 5.00 ( 1 رای )
doc
تیر ۲۵, ۱۳۹۵
496کیلوبایت
30,000 ریال
تعداد صفحات : 92
30,000 ریال – خرید

پایان نامه تولید اسید سیتریک از کاه گندم با استفاده از روش تخمیر حالت جامد


فهرست :

دیباچه   ۱
فصل اول: شناخت کلی اسید سیتریک    ۲
مقدمه   ۳
۱-۱) پیشینه   ۴
۱-۲) سوبستراهای استفاده شده بای تولید اسید سیتریک   ۶
۱-۳)  خواص فیزیکی اسید سیتریک    ۷
۱-۴) خواص شیمیایی اسید سیتریک    ۱۱
۱-۵) منابع طبیعی اسید سیتریک    ۱۳
۱-۶) کاربرد اسید سیتریک    ۱۵
۱-۷) مشتقات اسید سیتریک    ۲۰
۱-۷-۱) نمکها   ۲۰
۱-۷-۲) استرها   ۲۱
فصل دوم: بیوشیمی تخمیر و متابولیسم تولید اسید سیتریک    ۲۳
۲-۱) بیوشیمی تخمیر   ۲۴
۲-۲) بیو شیمی تخمیر   ۲۴
۲-۲-۱) تشکیل اسید سیتریک از پیرووات   ۲۷
فصل سوم: روشهای تولید اسید سیتریک    ۳۱
۳-۱) M.O های مولد اسید سیتریک   ۳۲
۳-۱-۱) مخمرها   ۳۳
۳-۱-۲) آسپرژیلوس نایجر   ۳۳
۳-۱-۲-۱) روش جداسازی سویه A.niger مولد اسید سیتریک    ۳۴
۳-۱-۲-۲) شناسایی اختصاصی A.niger   ۳۵
۳-۲) روش کشت سطحی    ۳۷
۳-۳) روش کشت غوطه‌ور    ۳۷
۳-۴) تخمیر در بستر جامد   ۳۸
۳-۴-۱) روش تخمیر کوجی   ۳۸
۳-۵) تأثیر شرایط محیطی بر تولید اسید سیتریک    ۳۹
۳-۵-۱) شرایط تغذیه‌ای A.niger    ۳۹
۳-۵-۲) تأثیر فلزات trace در تولید اسید سیتریک    ۴۰
۳-۵-۳) تأثیر نیتروژن و فسفر در تولید اسید سیتریک    ۴۰
۳-۵-۴) تأثیر متانول در تولید اسید سیتریک    ۴۱
فصل چهارم: تخمیر در بستر جامد (SSF)    ۴۲
۴-۱) تعریف کشت حالت جامد   ۴۳
۴-۲) تفاوتهای اساسی بین کشت حالت جامد و کشت غوطه ور   ۴۴
۴-۳) مقایسه کشت حالت جامد با سایر فرآیندهای تخمیری    ۴۶
۴-۴) مزایایی سیستم کشت حالت جامد    ۴۸
۴-۵) معایب سیستم کشت حالت جامد   ۴۸
۴-۶) مراحل اصلی فرآیند کشت حالت جامد    ۴۹
۴-۷) پارامترهای مؤثر بر فرایند SSF در تولید اسید سیتریک    ۵۰
فصل پنجم: کاه گندم    ۵۲
۵-۱) تعریف کاه و ویژگیهای ساختاری    ۵۳
۵-۱-۱) کربوهیدراتهای ساختمانی    ۵۴
۵-۱-۱-۱) سلولز    ۵۴
۵-۱-۱-۲) همی سلولز   ۵۵
۵-۱-۱-۲) لیگنین    ۵۵
۵-۲) ترکیب شیمیایی کاه گندم    ۵۹
۵-۳) پیش تیمار (Pretreatment) کاه گندم    ۵۹
۵-۳-۱) روشهای فیزیکی پیش تیمار کاه گندم    ۶۰
۵-۳-۱-۱) پیش تیمار کاه گندم با بخار    ۶۰
۵-۳-۲) روشهای شیمیایی پیش تیمار کاه گندم    ۶۱
۵-۳-۲-۱) پیش تیمار کاه با اوره    ۶۳
۵-۳-۳) پیش تیمار بیولوژیکی کاه گندم    ۶۳
فصل ششم: جداسازی و خالص‌سازی اسید سیتریک    ۶۴
۶-۱) استخراج اسید سیتریک    ۶۵
۶-۱-۱) فروشویی (Leaching)   ۶۵
۶-۱-۲) روش رسوبگیری    ۶۶
۶-۱-۳) روش استفاده از استخراج با حلال    ۶۸
۶-۱-۴) روش استفاده از غشاء    ۶۹
۶-۱-۵) مقایسه بین روشهای مختلف جداسازی اسید   ۷۰
۶-۲) خالص سازی اسید سیتریک    ۷۱
فصل هفتم: بررسی جنبه اقتصادی    ۷۳
۷-۱) کشورهای عمده‌ تولید کننده و مصرف کننده محصول    ۷۴
۷-۲) اهمیت اقتصادی طرح    ۷۴
۷-۳) میزان واردات اسید سیتریک    ۷۵
۷-۴) واحدهای تولیدی و واحدهای در دست اجرای اسید سیتریک    ۷۸
منابع مورد استفاده    ۸۱



موضوعات :
شیمی , علوم پایه

درباره نویسنده

Saber 122 نوشته در فروشگاه دانشجو، فروش فایل و پروژه دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیش از ۵۰۰ مقاله ترجمه شده از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۷
* ترجمه کاملا حرفه ای
* 500 مقاله در دسته بندی مختلف
* لیست کامل مقالات در فایل ورد
* دسته بندی مقالات بصورت الفبایی
* تضمین محصول فروخته شده
* گارانتی بازگشت وجه
* قیمت به ازای هر مقاله 1000 تومان